FI TVA BH PAIM1 PPR1 TK2 Johan On Murskavoitto "Senna"
s. 17.5.2009
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Silmät terveet
Olkanivelet ja selkä kuvattu terveeksi 2010
CEA DNA normaali vanhempien geenitestien perusteella
Yksi ylimääräinen väliposkihammas, purenta normaali.
Om. Päivi Sumulehto, Siuntio

Senna KoiraNetissäSenna on nöyrä, mutta silti hieman röyhkeä. Sillä on valtava miellyttämisenhalu, eikä se lopeta tekemistä koskaan kesken. Sen perusluonne on aivan mahtava. Se tulee toimeen kaikkien kanssa ja sen voi viedä mihin vain, eikä tarvitse pelätä sen tekevän mitään tyhmää. Kotona Senna on hiljainen ja huomaamaton, mutta heti huomatessaan toiminnan alkavan on se 100% mukana. Usein se onkin pihalla mukana kolattiin sitten lunta tai leikattiin ruohoa. Kesällä se on myös aina mukana kun viedään lampaille vettä tai tehdään muita huoltotöitä.

Senna on saalisviettinen ja erittäin helposti motivoitava. Sen kanssa työskentely on aina hauskaa ja koira antaa aina kaikkensa säästelemättä. Senna on tarkka työskentelijä, joka haluaa tehdä oikein viimeiseen asti. Tokossa se on mielestäni teknisesti varsin osaava, jotkut asiat vaativat vielä hienosäätöä ja hiomista, mutta kaikenkaikkiaan olen varsin tyytyväinen siihen mitä olen Sennalle saanut opetettua.. se ilmentää juuri sellaista TOKO koiraa mistä itse tykkään.

Paimentaessa Senna on hyvin kuulolla ja koittaa toimia aina ohjeiden mukaan.. varsinainen paimenkoirahan se ei ole, mutta tekee perushommat ihan hyvin ja on se ollut palkinnoillakin sekä SPKYn ja SBCAKn kilpailuissa ;) Sennalla on hyvä tasapaino ja se myös pitää eläimet hyvin kasassa.

Agilityssä kovasta vauhdista huolimatta aina varsin hyvin kuulolla. Senna tekee nättiä rataa ilman turhia kaarratuksia. Agilityssä Sennan ohjaajana on Seppo Savikko.


Sennan blogi
Videoita Sennasta