Johan On Moottori "Lare"
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
s. 16.03.2014
toinen kives piilokives

Om. Marja Mäkelä, Valkeakoski

Lare koiranetissä
Lare asuu Valkeakoskella bordercollie Lolan, ja bc-mix Lurpan kanssa. Laren (7,5kk) kuvausta omistajan sanoin: Lare on iso, komea nuori mies, joka on nimensä veroinen eli Johan On Moottori! Kiihtyy nollasta sataan todella nopeasti eikä virta lopu kesken. Moottoria ruokkivat järjetön ahneus ja valtaisa taistelutahto. Lare on iloinen, touhukas, väsymätön, utelias ja kaveri sekä ihmisten että toisten koirien kanssa. Lare haluaa osallistua kaikkeen toimintaan, mutta kotona osaa myös rauhoittua.

Larella on yleensä oma kommenttinsa asiaan kuin asiaan, joten kovin hiljaiseksi häntä ei voi sanoa. Välillä pitää myös hieman neuvotella siitä kumpi asioista päättääkään; koira vai ihminen.

Laren kanssa on aloitettu tokon liikkeiden harjoittelu sekä tehty metsäjälkeä. Agilitykentälläkin on ihan pikkaisen käyty yksittäisiä asioita opiskelemassa, joten katsotaan nyt mikä muu kuin tokokoira hänestä sitten aikuisena tuleekaan. Agilityssa Lare on erittäin kiihkeä. Toivotaan, että lampaidenkin kanssa päästään harjoituksia jatkamaan sitten jossain vaiheessa.