Johan On Jäämies "Dingo"
Lonkat A/A
Kyynärät 0/0
s. 16.03.2014
Om. Sanna Ormio, Helsinki

Dingo koiranetissä
Dingo on äärimmäisen sosiaalinen, iloinen ja vilkas nuorimies joka suhtautuu kaikkiin asioihin avoimella uteliaisuudella. Se rakastaa ihmisiä eikä koskaan jätä tilaisuuttaan käyttämättä kun sopiva rapsuttaja tai leikkikaveri tulee vastaan. Se on aina valmiina mihin tahansa toimintaan mutta on toisaalta myös hiljainen ja huomaamaton, mikä tekee siitä erittäin helpon ja vaivattoman kotikoiran. Dingon voi ottaa mukaansa yhtä hyvin lasten synttärijuhliin kuin isoon yleisötapahtumaankin – se ottaa rennosti tilanteessa kuin tilanteessa.

Arkielämässä Dingo on toimelias, peräänantamaton ja vauhdikas kaveri jolta ei jää mikään huomaamatta. Se on luonteeltaan kiltti ja sillä on selvästi kova halu tehdä asiat oikein, mutta uteliaisuuden voittaessa pelisäännöt saattavat vahingossa vähän unohtua. Dingo tykkää puuhailla paljon itsekseen mutta on samalla myös hyvin hellyydenkipeä, läheisyyttä rakastava loikoilija.

Työskennellessään Dingo on hyvin kiihkeä, erittäin voimakkaalla saalisvietillä ja räjähtävällä nopeudella varustettu harrastuskoira jolta ei lopu potku eikä potentiaali. Dingolla on upea rakenne ja sen kevyttä ja vaivatonta liikettä on nautinto katsella. Harrastuskaverina se on hyvin aktiivinen eikä koskaan lakkaa yrittämästä. Dingo harrastaa agilitya, ja lampailla se on osoittanut kykynsä paimenkoirana.